flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» або інших сповіщень про небезпеку.

08 серпня 2022, 13:19

 

Рішенням зборів суддів Запорізького районного суду Запорізької області від 08.08.2022 визначено алгоритм дій під час повітряної тривоги або інших сповіщень про небезпеку, які надходять від органів управління цивільного захисту.

 

У разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» або інших сповіщень про небезпеку працівники та відвідувачі суду зобов’язані:

1) Невідкладно припинити роботу суду;

2) Якщо сповіщення про небезпеку прийшло під час проведення судового засідання, кожний суддя самостійно приймає рішення про припинення судового засідання, виходячи з обставин конкретної справи та ситуації;

3) Відвідувачі мають швидко, без паніки прямувати до захисної споруди за адресою вул. Істоміна, 18 (Запорізька ЗОШ І - ІІІ ступенів №81 Запорізької міської ради Запорізької області, відповідальна особа Кулик С.О., тел. 0671750725) або до будь-якого іншого укриття зазначеного в офіційному переліку на сайті https://ukryttya.zp.gov.ua;

 

4) Після сигналу «Відбій повітряної тривоги» відвідувачі знов можуть повернутись до приміщення суду.

 

Сигнали сповіщень про небезпеку  передається через телефонний за стосунок «Повітряна тривога» (встановити застосунок можна через Google Play Market або AppStore)  а також через систему оповіщення (сирени), регіональне радіо та телебачення. У крайніх випадках або місцях, куди не дістають сирени, сигнали тривоги можуть передавати дзвони на церквах.