flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Резонансна справа: до 12 років позбавлення волі засуджено жителя Запоріжжя який вбив молоду жінку, наніс їй 14 ножових поранень.

19 липня 2022, 11:50

Резонансна справа: до 12 років позбавлення волі засуджено жителя Запоріжжя який вбив молоду жінку, наніс їй 14 ножових поранень.

 

У Запорізькому районному суді Запорізької області оголошено вирок чоловіку, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 185 КК України.

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений, маючи на меті вчинення убивства перерізав горло потерпілій та наніс не менше 13 ножових поранень в область тулубу. Крім того, обвинувачений вкрав у потерпілої нижню білизну, мобільні телефони та банківські картки. З банківської карти зняв гроші та використав на власні потерби.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєнні інкримінованих йому правопорушень не визнав.⠀⠀⠀⠀⠀

⠀За результатами повного, ретельного та всебічного судового розгляду суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушення, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 185 КК України та призначив остаточне покарання у вигляді 12 (дванадцяти) років позбавлення волі.

На даний час вирок не набрав законної сили.