flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасово зупинено відправку поштової кореспонденції

06 жовтня 2021, 16:43

Запорізький районний суд Запорізької області повідомляє про тимчасове зупинення направлення поштової кореспонденції організаціям та громадянам через відсутність належного державного фінансування.

Разом з тим, з метою максимального і своєчасного повідомлення сторін про день та час судових засідань рекомендуємо:

  1. при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку учасників розгляду - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів (власні та інших учасників розгляду справи);
  2. при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  3. знайомитись з датою призначення справи до розгляду на офіційному веб-сайті Запорізького районного суду Запорізької області у розділі «Громадянам» підрозділу «Списки судових  справ, призначених до розгляду» за посиланням https://zp.zp.court.gov.ua/sud0810/gromadyanam/csz/  або у підрозділі «Інформація щодо стадій розгляду судових справ» за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud0810   цього ж розділу, вказавши у відповідній графі реквізити необхідної справи;
  4. телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади України за номером (044) 207-35-46 (безкоштовно по всій території України) або до канцелярій суду за номером (095)-756-74-60. 

Додатково роз’яснюємо, що Ви маєте можливість отримувати процесуальні документи через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:

  • зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  • для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП. 

Про відновлення відправки поштової кореспонденції судом буде повідомлено додатково.