flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Запорізькому районному суді Запорізької області відбулась координаційна нарада

12 жовтня 2018, 15:27

У приміщенні Запорізького районного суду Запорізької області 11 жовтня 2018 року під головуванням голови Запорізького районного суду Запорізької області Яркіної С.В. відбулась координаційна нарада суддів Запорізького районного суду Запорізької області з керівництвом та співробітниками Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області та Запорізької місцевої прокуратури № 2.

У заході взяли участь: судді та керівник апарату Запорізького районного суду Запорізької області, заступник керівника та прокурори Запорізької місцевої прокуратури № 2, а також заступник начальника Слідчого відділу та слідчі Запорізького районного відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій.

На нараді обговорені питання взаємодії суду з органами поліції та прокуратури в Запорізькому районі Запорізької області.

Учасники наради відзначили, що вжиті упродовж 2018 року скоординовані заходи загалом покращили співпрацю між судом та правоохоронними органами. Разом з тим, існують певні питання співпраці та організації роботи працівників правоохоронних органів, які потребують невідкладного реагування.

За результатом проведеної координаційної наради прийнято ряд відповідних рішень з визначенням низки заходів з метою налагодження постійної співпраці між суддівською та прокурорською спільнотами, а також працівниками правоохоронних органів, проведення спільних заходів для підвищення стандартів правосуддя в Україні.

Пресс-центр Запорізького районного суду Запорізької області