flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про початок перевірки

 

ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Істоміна, буд. 10, м. Запоріжжя, 69089,  тел. (095) 756-74-60.

Е-mail: inbox@zp.zp.court.gov.ua.  Код ЄДРПОУ 37408290

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Н А К А З

 

20 березня  2024 року                                                  15 - о/к - 2024

 

Про початок проведення перевірки,

передбаченої ЗУ «Про очищення влади»

в Запорізькому районному суді Запорізької області

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 (із змінами),

 

Н А К А З У Ю:

 

  1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» (далі – перевірка) стосовно осіб, які претендують/призначені на посади державної служби в період воєнного стану у Запорізькому районному суді Запорізької області, визначивши днем початку проведення перевірки 20.03.2024.

 

  1. Визначити відповідальним за проведення перевірки керівника апарату Роганчук Ю.В.

 

  1. Роганчук Ю.В. здійснити аналіз документів державних службовців Запорізького районного суду Запорізької області з метою встановлення факту наявності/відсутності довідки про результати перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади» та забезпечити:

 

  1. Головному спеціалісту Сапі А.В. забезпечити технічний супровід розміщення інформації, зазначеної у пп.3.2 п.3 цього наказу.

 

  1. Державним службовцям, щодо яких не проводилася перевірка, передбачена частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати власноручно написану заяву про застосування або не застосування заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей за формою, згідно з додатком 1 або 2.

 

  1. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

       Підстава: Закон України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» від 20.09.2023 №3384-ІХ.

 

Керівник апарату

Запорізького районного суду

Запорізької області                                                                    Ю.В. Роганчук  

 

 

ПОГОДЖЕНО:

 

В.о. голови

Запорізького районного суду

Запорізької області                                                                      Д.І. Сакоян